چهارشنبه، اسفند ۱۰، ۱۳۹۰

چپاول کردن و غارت کردن اموال ملت محروم ایران به دست خونخواران نظام ملایان..


تاخت اختلاس مشائی با اختلاس نجومی سید مجتبی خامنه ای دست یابی احمدی نژاد به اسن...اد واریز یک میلیارد و ششصد میلیون یورو ارز نفتی به حساب مجتبی خامنه ای ...جرس. به گزارش منابع خبری جرس از تهران چندی پیش هیاتی متشکل از ابراهیم رئیسی معاون اول قوه قضائیه، مصطفی پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور و حیدر مصلحی وزیر اطلاعات با محمود احمدی نژاد رئیس جمهور دیدار می‌کنند و مدارک دخالت و دست داشتن اسفندیار رحیم مشائی رئیس دفتر رئیس جمهور در اختلاس سه هزار میلیارد تومانی را به وی ارائه داده و می‌گویند پرونده وی کامل است و از احمدی نژاد می‌خواهند مشائی را برکنار کند تا به اتهام او رسیدگی شود.
احمدی نژاد می گوید: «اشکال ندارد، اما باید به همه پرونده‌های اختلاس رسیدگی شود. من اسناد و مدارک موثقی دارم که به موجب آن آقای سید مجتبی خامنه‌ای فرزند محترم مقام معظم رهبری رقم ناقابل (۱۶۰۰۰۰۰۰۰۰ یورو - شانزده با هشت تا صفر) یک و شش دهم میلیارد یورو از بیت المال اختلاس کرده است. اگر متعهد می شوید که به هر دو پرونده همزمان رسیدگی کنید من با استفعای مشائی موافقت خواهم کرد.»
به همین دلیل پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی بدون متهم اصلی به دادگاه می رود. پیش از این مهدی کروبی و سید مصطفی تاج زاده با صراحت به دخالتهای سیاسی قضائی غیرقانونی فرزند رهبری اعتراض کرده بودند. این نخستین بار است که ولیعهد رهبری به ناپاکدستی متهم می شود

شنبه، اسفند ۰۶، ۱۳۹۰

متن کامل اخبار نقض حقوق بشر دربهمن ماه

ارزیابی عمومی اخبار نقض حقوق بشر در ماهِ بهمن
در بهمن ماه ۱۳۹۰، نقض گسترده‌ی حقوق بشر، هم‌چون ماه‌ها و سال‌های گذشته به علت رفتار طبقه‌ی حاکم و هم‌چنین ساخت سنتی-فرهنگی جامعه‌‌، در ایران ادامه یافت که بر این اساس نه تنها مسئولان در حوزه‌ها و بخش‌های مختلف نظامِ حاکم بر ایران منجمله قضایی و انتظامی که برخی از مردم نیز، خود ناقضِ حقوق بشرِ دیگر افراد جامعه بودند.
پس از آنکه برخی از اصلاح طلبان در سالگرد تجمعات مردمی ۲۵ بهمن سال ۱۳۸۹ که منجر به کشته شدن دستکم دو تن از معترضین به نام‌های محمد مختاری و صانع ژاله و هم‌چنین حصر خانگی مهدی کروبی و میرحسین موسوی شده بود، فراخوان تجمع دادند؛ نیروهای امنیتی از روز ۲۴ بهمن ماه در داخل دانشگاه تهران و در مقابل درب این دانشگاه حضور محسوسی یافته و حراست دانشگاه تهران با کنترل شدید ورود و خروج دانشجویان، اقدام به گشت زنی در محوطه‌ی دانشگاه و ایجاد فضایی شالوده از رعب و وحشت نمود. در روز ۲۵ بهمن ماه نیز علاوه بر اینکه نیروهای انتظامی و امنیتی از ساعت ۱۵ در مناطق پرتردد شهر تهران و میادین اصلی اقدام به مانور نظامی کرده و فضایی مملو از رعب و وحشت ایجاد کردند، از شکل گیری تجمعات منسجم ممانعت به عمل آوردند (دامنه‌ی جو امنیتی در شهرهای اصفهان، کرمانشاه و اهواز نیز محسوس بوده است). این نیروها هم چنین به ضرب و شتم شهروندان و درگیر شدن با ایشان و بعضاً بهشلیک گاز اشک آور به سمت تجمع کنندگان، برای متفرق کردنشان روی آوردند. این در حالیست که تعدادی نیز در پی این برخوردهابازداشت و به وسیله‌ی ون‌های نیروی انتظامی به مکان نامعلومی منتقل شدند که البته برخی از شهروندان بازداشتی پس از بازجویی سرپایی آزاد شده‌اند.
در خصوص صدور احکام اعدام برای فعالین سیاسی توسط دادگاه‌های انقلاب نیز در ماه گذشته رضا اسماعیلی (مامدی) فرزند توفیق ،۳۴ ساله و اهل روستای دریک از توابع شهرستان سلماس که در حدود پنج ماه پیش توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود و در حال حاضر در زندان سلماس محبوس است؛ به اتهام "محاربه" از طریق "فعالیت تبلیغی و همکاری با یکی از احزاب کردی مخالف نظام"؛ با این حکم غیر انسانی مواجه شد.
در همین رابطه پرونده‌ی زانیار و لقمان مرادی، دو زندانی سیاسی کُرد محبوس در زندان رجایی شهر کرج که ایشان نیز بنا بر رای قاضی صلواتی، به اتهام محاربه از طریق قتل پسر امام جمعه‌ی شهر مریوان به اعدام محکوم شده بودند، پس از تایید حکم از سوی دیوان عالی کشور، بدون ابلاغ کتبی به ایشان به اجرای احکام زندان رجایی شهر کرج ارجاع داده شد.
مضاف بر این قاضی صلواتی، رئیس شعبه‌ی ۱۵ دادگاه انقلاب تهران، مهدی علیزاده فخر آباد ۳۰ ساله، متاهل و اهل مشهد، طنز نویس و فعال سایبری را به اتهام محاربه به اعدام محکوم کرد. سعید ملک پور و وحید اصغری هم پیش‌تر با اتهامی مشابه در پرونده‌ای موسوم به "مضلین" به اعدام محکوم شده بودند. حسن سی سختی دیگر فرد قربانی این پرونده به حبس ابد محکوم شده است.
بازتاب ویژه‌ی برخی اخبار در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی
در طی هر ماه برخی از اخبار مورد توجه "ویژه" قرار گرفته و با "حساسیت" خاصی دنبال می‌شوند که بازتاب گسترده‌ای در فضای مجازی و رسانه‌ها نیز به دنبال دارند. بایستی اشاره کرد که این مهم در حالیست که بعضاً امکان این وجود دارد که این گزارش‌ها حجم کمتری از نقض حقوق بشر را نسبت به موارد مشابه در این حوزه به خود اختصاص داده باشند.
یکی از اخباری که با بازتابِ ویژه‌ای در حوزه‌ی حقوق بشر رو به رو شد، ادعای مسئولانِ امنیتی راجع به دستگیری تعدادی از همکاران بی‌بی سی فارسی در ایران بود که توسط صادق صبا، رئیس بخش فارسی این رسانه تکذیب شد و وی از تحت فشار قرار دادن اعضای خانواده یا دوستان تعدادی از کارمندان بی‌بی‌سی فارسی توسط ماموران امنیتی ایران در هفته‌های اخیر خبر داد. این اقدام که به منظور تحت فشار قرار دادن همکاران بخش فارسی این رسانه در لندن و درخواست برای اخذ اعتراف از قربانیان همراه بوده است، حتی با واکنش وسیع برخی دولت‌ها و سازمان‌های حقوق بشری همراه شد.
در ماه گذشته همینطور ارتباط کاربران ایرانی با پست‌های الکترونیکی و تمام سایت‌های خارجی که نیاز به ورود و ثبت اطلاعات دارند،مسدود شد و همینطور امکان اتصال به وب سایت هایی که از پروتوکل SSL برای برقراری ارتباط امن با سرویس های خود استفاده می‌کنند،قطع شد. مختل شدن این سرویس در ایران همزمان با اخبار تلاش سازمان‌های امنیتی فعال در زمینه‌ی سایبری برای بدست آوردن اطلاعات ورود به سرویس های ایمیل کاربران ایرانی صورت گرفت.
جدا از این موارد پلیس نظارت بر اماکن عمومی در راستای اجرای طرح امنیت محله محور و آنچه "برخورد با مظاهر غربی و ترویج دهنده بی بند و باری" عنوان می‌شود، تمامی اسباب بازی فروشی‌ها و عرضه کنندگان محصولات فکری را بازرسی، "عروسک‌های باربی" را از سطح شهر جمع آوری و ده‌ها مغازه فروشنده‌‌ی‌ این نوع عروسک‌ها را پلمپ کرد.
بی‌توجهی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به گزارش‌های حقوق بشری
بسیاری از اخبار در حوزه‌ی حقوق بشر همواره با پوشش نامناسب از سوی رسانه‌ها روبه رو می‌شوند. این نوع پوشش نامناسب که گاهاً با فعالیت افراد فعال در فضای مجازی نیز توام می‌گردد، موجب شده که برخی موارد نقض حقوق بشر به رقم اهمیت با کم توجهی و بعضاً بی‌توجهی مواجه می‌شوند. این بخش که به نوعی در تقابل با بخش قبل قرار می‌گیرد، به این دسته از گزارشات حقوق بشر اختصاص دارد. این نوع رفتار همسویی خواسته یا ناخواسته‌ای با رفتار طبقه‌ی حاکم و رسانه‌های دولتی نیز برقرار کرده است.
در بهمن ماه مصطفی علیزاده، کارگر قسمت رنگ گروه بهمن (مزدا) در محوطه‌ی کارخانه دست به خودکشی زد و جان باخت. دلیل این خودکشی قرارداشتن نام او به همراه تعداد دیگری از کارگران در لیست اخراج پایان بوده است.
از سوی دیگر کودکی توسط یک مرد کارتن‌خواب در شرق تهران که در جستجوی غذا از میان زباله‌‌ها بود، در حالت بی‌هوشی پیدا شد که با تلاش پزشکان زنده ماند. این در حالی است که پزشکان نظر دادند او بار‌ها شکنجه و سوزانده شده است.
در حوزه‌ی اقلیت‌های قومی نیز نیروهای امنیتی دستکم ۶0 نفر را در شهرهای مختلف خوزستان بازداشت کرده اند و یکی از دستگیر شدگان در بازداشتگاه درگذشته است. این برخوردها، از شهر عرب نشین شوش شروع شده و سپس به سایر مناطق این استان از جمله شهرهای اهواز و حمیدیه گسترش یافت. شواهد حاکی از آن است که این اقدام با نزدیک شدن به سالگرد اعتراضات قومی سال ۸۵ ارتباط داشته و پس از دیوارنویسی عده‌ای از جوانان در شوش و دعوت مردم به تحریم انتخابات مجلس نهم، آغاز شده است.
از طرفی پس از آنکه جمعی از معلمان استان کرمانشاه، در اعتراض به بی‌توجهی مسئولان نسبت به رفع مشکلات مالی‌شان دست بهاعتصاب زدند، مضاف بر اینکه مدیر کل آموزش و پرورش کرمانشاه از معلمان اعتصابی درخواست کرد به سر کلاس‌های خود بازگردند؛ محمد توکلی دبیر کانون صنفی فرهنگیان کرمانشاه نیز به حراست آموزش و پرورش احضار شد.
در یک پدیده‌ی نادر هم، پس از ایجاد حدود ۲۰حفره در بستر دریاچه‌ی پریشان و زبانه کشیدن شعله‌های آتش از درون این حفره‌ها، این دریاچه دچارآتش سوزی شدید شد به طوری که با گذشت چندین روز از گذشت این آتش سوزی این واقعه نه تنها مهار نشده که برخی گزارش‌ها حاکی از شدت از آن است. این پدیده ناشی از خشکسالی و برداشت‌های بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی است.
هم چنین یک مقام مسئول در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از تعلیق و لغو امتیاز "نشر چشمه" خبر داده است. نشر چشمه، از زمان تأسیس در حوزه‌های مختلف هنر و ادبیات مانند داستان، شعر، نمایشنامه، فیلمنامه، سینما و تحقیقات ادبی فعالیت کرده‌است و جزو نامدارترین‌ انتشاراتِ کشور به شمار می‌رود.
علاوه بر این، بر اساس آخرین آمارها، معاون توسعه‌ی سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران، از جمع آوری و ساماندهی حدود ۳۴ هزار فرد "آسیب دیده" از سطح شهر تهران خبر داده است. ادعای ساماندهی شهروندانِ بی خانمان در حالی به کرات از سوی مسئولین مختلف مطرح می‌شود که بعضاً دیده شده، این افراد با رفتاری خشونت آمیز و غیرانسانی توسط ماموران شهرداری و نیروهای انتظامی جمع آوری می‌شوند. آنطور که مسئولین خود نیز اقرار کرده‌اند، این شهروندان در پی اجرای طرحی موسوم به "امنیت محله محور" و زشت نشدن چهره‌ی شهر جمع آوری می‌شود. جامعه شناسان معتقدند که شهرداری صرفاً برای این که مردم کارتن خواب‌ها و متکدیان را در شهر نبینند این اقدام را انجام می‌دهند.
چند رویداد مثبت
در کنارِ تمامی اشکالِ نقض حقوق بشر در کشور، گاهاً رویدادهای مثبتی در این حوزه نیز رخ می‌دهند. این بخش صرفاً برای استقبال از این وقایع و تصمیمات بشر دوستانه‌ و با امید به منسوخ شدن تمامی اقدامات ضد انسانی در کشور، به ذکر این موارد می‌پردازد.
یکی از رویدادهای مثبتِ ماه گذشته، در رابطه با پرونده‌ی جواد لاری زندانی سیاسی است. بر اساس حکم مجدد شعبه‌ی ۲۶ دادگاه انقلاب استان تهران آقای لاری که پیش‌تر به اعدام محکوم شده بود، محکومیت این زندانی سیاسی به ۲ سال حبس تعزیری تقلیل یافت و وی با احتساب ایام حبس، آزاد شد.
در رابطه با لغوِ احکامِ اعدام، جوان ۱۹ ساله‌ای یز که متهم بود در حین پرستاری از یک پیر زن ۸۰ ساله با درگیری با وی موجب مرگش شده است، پس از گذشت اولیای دم از اعدام نجات یافت. اولیای دم بعد از تأیید حکم در دیوان عالی کشور، رضایت خود را اعلام کردند.
از سوی دیگر و پس از آنکه قانون مجازات اسلامی، سرانجام و با پشت سر گذاشتن حرف و حدیث‌های بسیار در دی ماه سال جاری توسط شورای نگهبان تایید شد، سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس مدعی شد که مجازات قصاص برای افراد زیر ۱۸ سال بر اساس این قانون ممنوع شده است. حقوق دانان پس از بررسی این ادعا تاکید کرده‌اند که بر اساس قانون جدید در رابطه با مجازات‌های تعزیری برای کودکان عموماً و دختران خصوصاً، تغییرات مناسبی صورت گرفته اما لغو کامل و بدون قید و شرط مجازات قصاص برای نوجوانان زیر ۱۸ به هیچ وجه محقق نشده و قانون مجازات اسلامی در این بخش نیز، کماکان با استاندارهای بین المللی حقوق بشر، فاصله‌ی زیادی دارد. بر اساس ماده ۹۰ این قانون، اگر افراد بالغ کمتر از ۱۸ سال ماهیت جرم انجام شده و یا حرمت آن را درک نکرده باشند و یا در رشد کمال و عقل آن‌ها شبهه وجود داشته باشد، از قصاص معاف می‌شود اما اگر پزشکی قانونی و قاضی رای به خلاف این دهد، اعدام هم‌چنان پابرجا خواهد بود. جدا از این، قانون مورد اشاره، کماکان ابهاماتی در خصوص احتساب سن افراد به شمسی یا قمری باقی گذاشته است.
در این خصوص سکوت درباره‌ی حکم رجم یا سنگسار که مجازاتی است برای زنا(روابط جنسی خارج از ازدواج زن و مرد در صورتی که یکی از آن‌ها متاهل باشد) نیز احتمال اینکه این مجازات از قانون جدید مجازات اسلامی حذف شده، به میان آورد و البته که در چنین حالتی نیز مجازات اعدام جایگزین سنگسار خواهد شد. اشاره به این نکته ضروری ست که در حال حاضر چندین زندانی با این حکم در زندان‌های کشور به سر می‌برند.
بررسی حقوقی برخی از گزارش‌های ماه گذشته
در بخش پیش‌رو، برخی از گزارش‌های ماه گذشته که د فوق به آن‌ها اشاره شد، از لحاظ حقوقی و به اختصار بررسی می‌شوند. این امر به منظور لزوم امر آموزش در کنار اطلاع رسانی‌ و آشنایی قربانیانِ حوزه‌ی حقوق بشر و شهروندان با حقوق بنیادین خویش است.
ممانعت از تجمع و راهپیمایی در حوزه‌ی اندیشه و بیان و بسیاری دیگر از حوزه‌ها که همواره با مخالفت نیروهای حکومتی مواجه می‌شود علاوه بر اینکه ناقض بندهای ۱ و ۲ ماده ۱۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی و ماده‌ی ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر که بر حق آزادی عقیده و بیان تاکید نموده‌اند؛ است، به بند ۱ ماده‌ی ۲۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده‌ی ۲۱ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی که حق تشکیل و آزادی اجتماعات را به رسمیت می‌شناسد، نیز بی توجه است. این همه در حالیست که بر طبق اصل ۲۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی هم تشکیل اجتماعات و راه پیمایی ها بدون حمل سلاح و به شرط آنکه مخل به مبانی اسلام نباشد، آزاد است.
به علاوه بازداشت خودسرانه و تحت الشعاع قرار دادن آزادی و امنیت شخصی افراد طبق بند ۱ ماده‌ی ۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی محکوم است و اخذ اعتراف در قسمت‌های متعددی از مقاوله نامه‌های موجود از قبیل بخش ز بند ۳ ماده‌ی ۱۴ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی و بند ۹ قانون احترام به آزادی‌های مشروع و حقوق شهروندی محکوم شده و فاقد هرگونه ارزش شمرده می‌شود.
در رابطه با صدور احکام متعدد اعدام توسط دستگاه قضایی در کشور، ماده‌ی ۳ اعلامیه جهانی حقوق بشر و بند ۱ ماده‌ی ۶ اعلامیه حقوق مدنی-سیاسی، هشدار می‌دهند که حق زندگی، از حقوق ذاتی هر انسان به حساب می‌آید و این حق بایستی به موجب قانون نیز حمایت شود. بند ۲ ماده‌ی ۱ دومین پروتکل اختیاری میثاق بین المللی حقوق سیاسی و مدنی به منظور الغای مجازات مرگ هم اقدامات لازم را در جهت منسوخ کردن مجازات مرگ در قلمرو قضائی را، به کشورها گوشزد می‌کند.
مضاف بر این به علل گوناگونی منجمله، اجرایی شدن طرح تعدیل اقتصادی، عدم استخدام کارگران توسط کارفرمایان با تکیه بر قوانین کار و شرایط اقتصادی موجود که منجر به تعطیلی یا ورشکستی خیل عظیمی از کارگاه‌ها و کارخانه‌ها شده است؛ مدتی ست که با اخراج طیف وسیعی از کارگران و روند رو به رشد معضل بیکاری مواجه هستیم که در ماه گذشته نیز یک کارگر به همین علت دست به خودکشی زد. در حالیکه عدم تامین نیازی‌های حداقلی کارگران نقض صریح بند ۱ ماده‌ی ۱۱ میثاق بین المللی حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و بخش الف ماده‌ی ۷ میثاق بین المللی حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی که بر تامین یک زندگی حداقلی برای این طبقه تاکید می‌ورزد، است.
از سوی دیگر بهره برداری بیش از حد از منابع طبیعی که در ماه گذشته سبب ایجاد آتش سوزی در دریاچه‌ی پریشان شد، ناقض مفاد متعددی از مقاوله‌نامه‌های بین المللی ست. بر اساس اصل بیست و سوم بیانیه‌ کنفرانس‌ سازمان‌ ملل‌ متحد‌ درباره محیط‌ زیست‌ و توسعه‌ امکان‌ بهره‌برداری‌ از محیط‌ زیست‌ و منابع‌ طبیعی‌ برای‌ انسان‌ محدود است‌. بنابراین‌ باید این‌ منابع‌ تحت‌ نظارت‌ و حفاظت‌ قرار گیرد. ماده‌ی ۱۵ پیش طرح سومین میثاق بین المللی حقوق همبستگی هم بر این نکته که دولت‌ها موظف‌اند تا شرایط طبیعی حیات را دچار تغییرات نامساعدی نکنند که به سلامت انسان و بهزیستی جمعی آسیبی وارد کند؛ تاکید دارد. بر پایه‌ی بخشی از ماده‌ی ۲۳ اعلامیه هزاره نیز به توقف بهره برداری نادرست از منابع آبی، با ایجاد و تدوین راه کارهای مدیریت آب که دسترسی معقول و منصفانه و ایجاد تخایر کافی را ترویج کند؛ تاکید شده است. اصل اول اعلامیه‌ی کنفرانس سازمان ملل متحد درباره‌ی محیط زیست (اعلامیه استکهلم)، ماده‌ی ۱۱ پروتکل الحاقی به کنوانسیون آمریکایی حقوق بشر، ماده‌ی ۱۴ پیش طرح سومین میثاق بین المللی حقوق همبستگی و ماده‌ی ۲۴ منشور آفریقایی حقوق بشر نیز زندگی در محیط زیستی سالم و متعادل را از حقوق بنیادین انسان‌ها بر شمرده‌اند.
همینطور ممانعت از دسترسی شهروندان به اخبار و اطلاعات از طریق اینترنت جدا از اینکه ناقض ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۱۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی سیاسی در مورد به رسمیت شناخته شدن آزادی بیان و عقیده است، بند ۲۵ اعلامیه هزاره که بر آزادی رسانه ها برای اجرای نقش اساسی آنها و نیز حق مردم برای دسترسی به اطلاعات را تاکید می‌ورزد هم، نقض می‌نماید.
در پایان نیز با اشاره به اینکه اساساً گزارش‌های مربوط به کودک آزاری با پوشش مناسبی مواجه نبوده و قطعاً ماهانه موارد بسیار اندکی که از لحاظ کمی به هیچ عنوان قابل مقایسه با واقعیت موجود در جامعه نیست، رسانه‌ای می‌شود باید تاکید کرد که بند ۱ ماده‌ی ۲۴ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی، هر کودکی را بدون هیچگونه تبعیض از حیث نژاد، رنگ، جنس، زبان، مذهب، اصل و منشاء ملی یا اجتماعی، مکنت یا نسب، مُحق به این می‌داند که از تدابیر حمایتی که به اقتضای وضع صغیر بودنش از طرف خانواده او و جامعه و حکومت کشور او باید بعمل آید برخوردار گردد و بند ۱ ماده ۱۹ کنوانسیون حقوق کودک که کشورهای‌ طرف‌ کنوانسیون‌ را ملزم به اجرای تمام‌ اقدامات‌ قانونی‌، اجرایی‌، اجتماعی‌ و آموزشی‌ در جهت‌ حمایت‌ از کودک‌ در برابر تمام‌ اشکال‌ خشونت‌های‌ جسمی‌ و روحی‌، آسیب‌رسانی‌ یا سوءاستفاده‌، بی‌توجهی‌ یا سهل‌انگاری‌، بدرفتاری‌ یا استثمار می‌نماید؛ اشکال مختلف کودک آزاری را مورد نکوهش قرار داده‌اند.
مقدمه آمار
بر اساس گزارش‌های گردآوری شده از سوی نهاد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در محدوده زمانی بهمن ماه سال ۱۳۹۰ تعداد ۱۹۱ گزارش از سوی حداقل ۴۷ منبع خبری یا حقوقی انتشار یافته است.
در بررسی موردی ۱۹۱ گزارش بهمن ماه، تعداد ۱۸۹۴ مورد نقض حقوق که ۱۳۹۴ مورد آن نقض مستقیم حقوق بنیادین بشر با حضور آمر در تطبیق با اعلامیه جهانی حقوق بشر و تعداد ۵۰۰ مورد آن نقض حقوقی است که در عین وجود معاهدات بین المللی، نقض بنیادین حقوق بشر محسوب نمی‌شود؛ ارزیابی شده است،
عمده موارد نقض حقوقی که علیرغم تاثیر مستقیم از سیاستگذاری‌های حکومت، اقدام مستقیم و منظم نقض حقوق بشر را در بر نمی‌گیرد، در حوزه کارگری بوده است و حقوقی از قبیل اخراج، تعلیق و یا بیکاری کارگران پس از تعطیلی کارخانه رخ داده است.
بدیهی است گزارش‌هایی که در پی می‌آید با توجه به عدم اجازه دولت ایران به فعالیت مدافعان حقوق بشر تنها بخش کوچکی از نقض سیستماتیک حقوق بشر در ایران است. در موضوع میزان خطای گزارش که حداکثر ۳ درصد در بحث منابع برآورد می‌شود باید اشاره کرد که ارگانهای خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران میزان ۳۵ درصد گزارش‌های این ماه را ارائه و مستند کرده‌اند، رسانه‌های حکومتی یا نزدیک به دولت میزان ۲۳ درصد و سایر منابع خبری-حقوقی غیر دولتی ۴۲ درصد گزارش‌ها را منتشر کرده‌اند که بدیهی است بخش آمار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران امکان زیادی برای مستند کردن گزارش‌های سایر گروه‌های خبری یا حقوقی را ندارد و در این حوزه حسب تجربه و شناخت خود عمل می‌کند.
"در حال حاضر در گزارشی که پیش رو است، میزان موارد نقض حقوق نسبت به ماه مشابه سال قبل ۵۲% افزایش و نسبت به ماه قبل نیز ۱۹% افزایش داشته است."
مشروح آمار
کارگری:
در آبان ماه سال جاری ۲۲ گزارش در مورد نقض حقوق کارگران توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران به ثبت رسید که تعداد ۱ گزارش از آن گزارش‌هایی را در بر می‌گرفت که مستقیماً نقض حقوق بشر نبوده ولی مرتبط به سیاستگذاری‌های حکومت و همینطور حقوق مدنی است. مجموع موردی این نقض حقوق بالغ بر ۹۸۴ مورد است.
بر اساس این گزارش‌ها ۵۷ کارگر به دلیل تعطیلی کارخانه و یا تعدیل نیرو از کار اخراج شدند، در مجموع ۱۳ ماه از حقوق کارگران در شرکت‌ها و کارخانجات مختلف با تعویق همراه بوده است که بر اساس آمار موجود بیشترین آن تعویق ۶ ماهه پرداخت حقوق کارگران نساجی مازندران بوده است.
بر اثر سوانح در محل کار به دلیل فقدان ایمنی شغلی ۵ کارگر جان خود را از دست دادن و ۶ تن نیز زخمی شدند و از سوی دیگر دستگاه امنیتی کشور ۱۶ تن از فعالان کارگری را بازداشت شدند.
"طبق آمار فوق و با مقایسه آن در ماه مشابه سال قبل نقض حقوق کارگران ۴۱% نسبت به سال گذشته کاهش داشته است، هم چنین نسبت به ماه پیش نیز شاهد کاهش ۶۳% بوده ایم."
اقلیت‌های مذهبی:
در ماه گذشته از مجموع ۱۳ گزارش ثبت شده، تعداد ۶۲ مورد نقض حقوق اقلیت‌های مذهبی در ایران توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران استخراج شد.
بخشی از این آمار مربوط به بازداشت ۳۵ تن از شهروندان بهایی، اهل سنت، اهل حق و مسیحی بوده است هم چنین ۴ تن از اقلییت‌های مذهبی به ۹۶ ماه حبس تعزیری، ۶۰ ماه محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم شدند.
احضار ۷ شهروند به دادگاه انقلاب و محاکمه ۵ تن از جمله موراد نقض حقوق اقلییت های مذهبی در طی ماه جاری بوده است.
"طبق آمار فوق و با مقایسه آن در ماه مشابه سال قبل نقض حقوق اقلیت‌های مذهبی ۶۲% نسبت به سال گذشته کاهش داشته است، هم چنین نسبت به ماه پیش نیز شاهد افزایش ۱۵% بوده ایم."
اقلیت‌های قومی-ملی:
در ماه گذشته از مجموع ۱۳ گزارش ثبت شده، تعداد ۹۵ مورد نقض حقوق اقلیت‌های قومی در ایران توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران استخراج شد.
از این تعداد می‌توان به بازداشت ۷۵ شهروند و محکومیت ۱ تن از سوی دستگاه قضایی به یک سال حبس تعزیری و محاکمه ۱۴ تن دیگر از جمله موارد نقض حقوق اقلییت های قومی بوده است.
"طبق آمار فوق و با مقایسه آن در ماه مشابه سال قبل نقض حقوق اقلیت‌های قومی ۴۶% نسبت به سال گذشته کاهش داشته است، هم چنین نسبت به ماه پیش نیز افزایش ۷۵% را شاهد بوده‌ایم."
اصناف:
در ماه گذشته از مجموع ۹ گزارش ثبت شده، تعداد ۱۱۲ مورد نقض حقوق اصناف در ایران توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران استخراج شد.
پلیس اماکن ۱۲۵ لباس فروشی را پلمپ و احضار یک معلم و فعال صنفی به دادگاه انقلاب از جمله موارد مهم نقض حقوق اصناف در ایران بوده است.
"طبق آمار فوق و با مقایسه آن در ماه مشابه سال قبل نقض حقوق اصناف ۳۰% نسبت به سال گذشته کاهش داشته است، هم چنین نسبت به ماه پیش نیز افزایش ۴۴% را شاهد بوده‌ایم."
فرهنگی:
در ماه گذشته از مجموع ۸ گزارش ثبت شده، تعداد ۸ مورد نقض حقوق فرهنگی در ایران توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران استخراج شد.
در این حوزه بایستی به ممانعت از نشر آثار فرهنگی و سانسور یک برنامه تلویزیونی اشاره داشت.
"طبق آمار فوق و با مقایسه آن در ماه مشابه سال قبل نقض حقوق فرهنگی نسبت به سال گذشته تغییری نداشته است، هم چنین نسبت به ماه پیش نیز افزایش ۱۲% را شاهد بوده‌ایم."
اعدام:
در ماه گذشته از مجموع ۱۶ گزارش ثبت شده، تعداد ۲۷ مورد صدور و اجرای حکم اعدام در زندان ها و یا در ملاء عام توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران استخراج شد.
در بهمن ماه سال جاری، حسب گزارشات به ثبت رسیده، ۱۳ شهروند به اتهام‌های مواد مخدر، قتل، محاربه و تجاوز به اعدام محکوم شدند و ۱۱ زندانی نیز بر اساس اتهام قتل، جرایم مواد مخدر، تجاوز و سرقت اعدام شدند.
۳ تن از محکومین نیز به اتهام های چون قتل، تجاوز، سرقت مسلحانه و ... در ملاء عام اعدام شدند.
"طبق آمار فوق و با مقایسه آن در ماه مشابه سال قبل صدور و اجرای حکم اعدام ۴۵% نسبت به سال گذشته کاهش داشته است، هم چنین نسبت به ماه پیش نیز کاهش ۵۱% را شاهد بوده‌ایم."
دانشجویان:
در ماه گذشته از مجموع ۱۴ گزارش ثبت شده، تعداد ۱۷ مورد نقض حقوق دانشجویان در ایران توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران استخراج شد.
این گزارش‌ها بازداشت ۲ دانشجو و محکومیت ۳ دانشجو به ۹۶ ماه حبس تعزیری محکوم شدند و از سوی دیگر نیز ۴ تن از دانشجویان نیز از حق تحصیل در دانشگاه محروم شدند.
"طبق آمار فوق و با مقایسه آن در ماه مشابه سال قبل نقض حقوق آکادمیک ۷۵% نسبت به سال گذشته کاهش داشته است، هم چنین نسبت به ماه پیش نیز کاهش ۱۶% را شاهد بوده ایم."
زندانیان:
در ماه گذشته از مجموع ۴۷ گزارش ثبت شده، تعداد ۱۳۶ مورد نقض حقوق زندانیان در ایران توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران استخراج شد.
این تعداد گزارش مربوط به ۲۱ مورد شکنجه و یا ضرب و شتم زندانیان، ۲۰ مورد عدم رسیدگی پزشکی، ۱۵ مورد اعمال محدودیت مضاعف، ۸ مورد نقل و انتقال اجباری و ۴ مورد اعمال فشار و تهدید زندانیان بود.
هم چنین ۲۰ مورد بلاتکلیفی و ۲ مورد اعتصاب غذا نیز از دیگر موارد نقض حقوق زندانیان لحاظ شده است.
"طبق آمار فوق و با مقایسه آن در ماه مشابه سال قبل نقض حقوق زندانیان ۲۹% نسبت به سال گذشته کاهش داشته است، هم چنین نسبت به ماه پیش نیز افزایش ۷% را شاهد بوده‌ایم."
اندیشه و بیان:
در ماه گذشته از مجموع ۴۹ گزارش ثبت شده، تعداد ۴۵۰ مورد نقض حقوق در حوزه اندیشه و بیان توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران استخراج شد.
بر اساس این آمار ۲۴ تن از فعالین در این حوزه بازداشت، ۳ تن احضار به اطلاعات و دادگاه انقلاب و ۳۷۸ نفر دیگر نیز در دادگاه مورد محاکمه قرار گرفتند. همینطور ۱۴ تن از فعالین نیز جمعا به ۸۸۰ ماه حبس تعزیری، ۱۰ میلیون ریال جزای نقدی و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شدند.
"طبق آمار فوق و با مقایسه آن در ماه مشابه سال قبل نقض حقوق اندیشه و بیان ۶۱% نسبت به سال گذشته کاهش داشته است، هم چنین نسبت به ماه پیش نیز کاهش ۲۲% را شاهد بوده‌ایم."
در گزارش فوق به دلیل عدم گزارش نقض حقوق کودکان و زنان این دو بخش مورد بررسی قرار نگرفته است.
بررسی آمار
نمودار‌ها
نمودار زیر مقایسه گزارش ماهانه بر اساس گستره رسته‌ها دربهمن ماه ۱۳۹۰ است، همانطور که در ذیل مشاهده می‌کنید، زندانیان با ۳۶% و حوزه اندیشه و بیان با ۲۳% به ترتیب در رتبه اول و دوم تعداد موارد گزارش شده از سوی گزارشگران حقوق بشر قرار دارند.

در ادامه می‌توانید نمودار دایره‌ای مربوط به مقایسه استان‌ها و حجم گزارشات ثبت شده که رابطه مستقیمی با توان گزارشگران حقوق بشر در ایران دارد را مشاهده نمائید.

در پایان برای مقایسه آماری بهمن ماه ۹۰ با ماه مشابه سال قبل و دی ماه سالجاری، به نمودار ذیل توجه کنید.


دوشنبه، اسفند ۰۱، ۱۳۹۰

در ایران من چه می گذرد....

در ایران من ..حقیقت اسلام روسری و توسری و تحقیر است...شلاق و شکنجه و تجاوز و زندان است...سنگسار و اعدام است...عربده بی وقفه دینفروشان است .دروغ و تقیه است...زنباره گی و فحشا و صیغه است....مصادره اموال دیگران است..غارت سرمایه و ثروت یک ملت است..تبعید و اوارگی است... تازه این همه حقیقت اسلام نیست...حقیقت اسلام به بمب اتم هم نیاز دارد تا شکوقا شود....این است خدای اسلام ما در ایران....

سه‌شنبه، بهمن ۲۵، ۱۳۹۰

مافیای خامنه ای در مقابل مافیای احمدی نژاد

خلا عمیق در بین جناجهای حاکمیت و در راس آن افراطی خواهان باند خامنه ای و باند احمدی نژاد  باعث کشمکشهای غیر قابل چشم پوشی در راس حاکمیت گردید ه است که جدید ترین آن رد صلاحیت وزیر نفت پیشنهادی احمدی نژاد در مجلس میباشد . خامنه میخواهد احمدی نژاد را وادار به اطاعت کند و احمدی نژاد هم خواهان خود محوری و استقلال داشتن در تصمیمات وجناح خود میباشد . که به هیچ وجه مورد پسند حاکمیت خامنه نبوده ونیست .و هر دو در یک کشمکش و درگیری هستند که در نهایت به پیروزی خامنه ای منجر خواهد شد چرا که هرگز حاکمیت خود محوری را از دست نداده و به هیچ چناحی این را واگذار نخواهد کرد . پس باید منتظر تنشهای بیشتری در این چندصباح باقی مانده از ریاست جمهوری احمدی نژاد باشیم و خامنه ای که در طی این بیست و پنج سال رهبریت خود هرگز اجاره به هیچ جناحی و یا فردی نداده است که بتواند در مقابل خامنه ای ایستادگی کرده باز هم نخواهد  گذاشت که حناح احمدی نژاد و یا هیچ جناح دیگری در ایران پا بگیرد و این را احمدی نژاد هم خوب میداند و با این حال احمدی نژاد با سفرهای استانی و دادن یارانه و... در پی کسب محبوبیت بیشتر در بین اقشار مردم رادارد که تا به حال باعث شده در برابر خامنه ای دوام آورده اما سوال اینجاست که زمانی که خامنه ای احمدی نژاد را در مناقشات و درگیری های انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری از آستین در آورده و اورا به عنوان ریاست حمهوری ایران بدون درنظرگرفتن آرا و نظر مردم بر مردم قبولاند و عملا حرف خود را بر هفتاد میلیون ایرانی تحمیل کرد آن زمان چگونه بود و حالا چرا باید اینگونه باشد زمانی جناح خامنه ای با تمام قوا از احمدی نژاد در مقابل رفسنجانی دفاع کرده و باعث شد که رفسنحای را ازمیدان بیرون کرده . و جالب اینجاست که همین شخص حالا برعلیه خود خامنه ای قد علم کرده و میخواهد یک قدرت مطلق و بلامناضعه داشته باشد . و هرگز اسیر باند خامنه ای و قدرت تمامیت خواه آن نمیشود . احمدی‌نژاد این حقیقت را دریافته است  که برای رسیدن به قدرتی هم اندازه با خامنه ای باید بر سر مواضع خود ایستادگی کرده ، دعوای جناح افراطی خامنه ای  ، و همچنین جناح احمدی نژاد برای احقاق حقوق مردم نیست برای قدرت و تمامیت خواهی است. احمدی‌نژاد این واقعیت را نیز دریافته‌اند که به جای اینکه به قدرت طلب‌ها بهانه بدهند باید با همه تدبیر و توان تلاش کند تا تناسب قدرت را حفظ کند و بویژه برای مجلس اینده برنامه ریزی کرده و نگذارند اکثریت مجلس در دست تمامیت خواهان باند خامنه ای باشد.
در عین حال احمدی‌نژاد  با تبلیعات   بین مردم و و دادن وامهای جزیی این را برای خود  برگه برنده در مقابل رقیب،  دانسته و میخواهد بموقع از آن  استفاده کند باند احمدی نژاد که شامل مشایی  .. میباشد نیز با حیله و تزویز به  نحوی حرکت میکند که نیروهای دگر اندیش را جذب برنامه‌های ضد تمامیت خواهی خودکرده از دیگر سو زمان به نفع جناح دولت است به همین دلیل تمامیت خواهان افراطی و خشونت طلب، تلاش می‌کنند با راه اندازی جنجال‌های سیاسی، احمدی نژاد را با بحران روز افزون  و آشکار کردن دزدهای سی سه ساله روبرو کرده هرچند که این بحرانها واقعی و قابل لمس است در این راستا اجازه ندهند،  که باند احمدی نژاد که همان  مشایی ... است  برای مجلس برنامه ریزی کند.  احمدی نژاد هم برای دور زدن این طرفند براحتی دست جناح مخالف را دانسته  به آسانی  تسلیم توطئه‌ها و جنجال‌های قدرت طلبان غیر پاسخگو نمیشود و همچنین باند خامنه ای هم خوب میداند که نمیتواند با باند احمدی نژاد درگیری و یا توازن قدرت در این برهه را داشته باشد و همچنین با آگاهی از سرنوشت دولت اصلاحات میداند که  به راحتی قدرت را واگذار نکنند اما میدانیم که باند خامنه ای تمام ارگانهای کلیدی را قبضه کرده و جایی برای قدر نمایی احمدی نژاد نیست . احمدی‌نژاد نیز می‌داند با اقدامهای که ضربه به سرمایه میلت میزند و هزینه های سر سام آور سفرهای استانی را به راه میاندازد و دادن پولها از خزانه بدون هیچ جوابگویی به مردم و تبلیغات و......آیا خواهد توانست نظر طبقه متوسط را جلب کند... در هر صورت این را میدانیم که این رژیم زمان رفتش خیلی وقت است که گذشته و دیر یا زود رفتنی است چرا اینها هرگز نمیتوانند برای ایران یک رژیم دولت مدار وقانونمند داشته باشند و با داشتن جناحهای مختلف و متضاد و در جهت منافع خود نه در جهت ملت و آرمانهای ملت بلکه در جهت چپاول و غارت ثروت ملی مردم است و هرگز هیچ دیکتاتوری دوام نداشته و نخواهد داشت این را تاریخ اثبات کرده و ما هم شاهد رفتن این ظالمان که به نام دین و مذهت سی ودو سال جنایت و کشتار برای براقرای حکومت خود کرده اند و پیروزی با مردم است .

یکشنبه، بهمن ۱۶، ۱۳۹۰

هموطن ...هموطن بیایید با هم متحد شویم....

ای ایرانی.. ای هموطن ...ما هفتاد میلیون جمعیت داریم شصت ونه میلیون نفرمون با حکومت اسلامی مخا لفیم ولی بازهم اجازه می دهیم اقلیت بر ما حکومت کنندو اجازه میدهیم هموطنانمان را مورد شکنجه ..آزار ..ویا اعدام کنند ..فقط به این دلیل که همبستگی نداریم بیایید فارغ از هر انگیزه سیاسی دست به دست هم بدهیم وشعر... ای ایران ای مرز پر گوهررا بخوانیم وسرزمین هزارو چهارصد ساله مان که زیر یوغ این دیو صفتانست را نجات بدهیم ...اقلیت بر ما حاکم هستند.. چون همبستگی نداریم من دستم رو دراز میکنم تو دستم رو بگیر.. بزار ما بشویم وان وقت رها بشویم....به امید پیروزی ...مرگ بر دیکتاتورهای زمان...مرگ بر اهریمنان خونخوار ....
ما همه با هم فریاد خواهیم زد ...نه.. نه.. نه..به جمهوری اسلامی ...نه...نه..نه..به دیکتاتور...نه..نه..نه...به اعدامها..نه..نه..نه..به تجاوز و شکنجه..نه..نه..نه..به اختلاس و دزدی...نه..نه..نه..به جمهوری اسلامی اشغالگر.چپاولگر.تازی پرست.و ضد زن..ویران کننده ایران و ایرانی...زنده باد ازادی زنده باد دموکراتیک.....به امید پیروزی...ای هموطن... 

جمعه، بهمن ۱۴، ۱۳۹۰

صادق لاریجانی...و اشتباه....


صادق لاریجانی، رئیس قوه قضاییه، با انتقاد از گزارش احمد شهید، پیوستن ایران به اعلامیه جهانی حقوق بشر را یک «اشتباه» خواند.
به گزارش ایسنا رئیس قوه قضاییه که در همایش «حقوق بشر، اسلام و غرب» شرکت کرده بود، همچنین با انتقاد از گزارش احمد شهید از وضع حقوق بشر در ایران، این گزارش را دروغ دانست.
صادق لاریجانی حقوق بشر را ابزار دنیای غرب برای فشار بر دیگر کشورها دانست و گفت: «دنیای غرب با مباحثی که درباره حقوق بشر مطرح می‌کند به صورت خفی در حال تحمیل معیار‌ها و نرم‌هایی به ما است و این اولین برخورد ما با دنیای غرب است.»
رئیس قوه قضاییه با مطرح کردن قرائتی از اسلام حاکمان کنونی جمهوری اسلامی، آن را ناسازگار با مفاهیم پذیرفته شده حقوق بشر در سطح بین المللی عنوان کرد.
صادق لاریجانی در بخشی از سخنرانی خود تصریح کرد: « همه این موارد نشان می‌دهد که عده‌ای اعلامیه‌ای را نوشته‌اند که اساس آن لیبرال دموکراتیک است و ما یا بی‌توجه به آن ملحق شدیم و یا پیوست‌های آنرا پذیرفتیم که البته باید توجه داشته باشیم که آیا این موارد، نگاه درستی است یا خیر؟»
صادق لاریجانی تصریح کرد: «متاسفانه ما هم یا بی‌توجه و یا به اشتباه به برخی از این پیش‌پیوست‌ها ملحق شدیم و آنها را پذیرفتیم.»
ایران در سال ۱۹۴۸ در مجمع عمومی سازمان ملل به اعلامیه جهانی حقوق بشر رای موافق داد.
صادق لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود، گزارش گزارشگر ویژه سازمان ملل از وضع حقوق بشر در ایران را «مملو از دروغ» دانست.
در گزارش احمد شهید، از جمله نسبت به رفتار با فعالان جامعه مدنی، فعالان سیاسی، روزنامه‌نگاران، فعالان دانشجویی، هنرمندان، وکلا و فعالان محیط زیست، «استفاده از مبالغ غیرمعقول وثیقه، فقدان استقلال قضات» و پایمال شدن حقوق زنان در قانون جمهوری اسلامی، افزایش چشم‌گیر در تعداد اعدام‌های ثبت‌شده، تبعیض علیه اقلیت‌های قومی و مذهبی و احکام «دلبخواهی و مستبدانه» زندان برای روزنامه‌نگاران ابراز نگرانی شده است.
صادق لاریجانی همچنین به مواردی چون زندان گوانتانامو و ابوغریب اشاره کرد و آن را دلیلی بر «نیرنگ و خدعه» غرب دانست.

پنجشنبه، بهمن ۱۳، ۱۳۹۰

هموطن بپا خیز ...هموطن بپا خیز..فراخوان ..نه.. به جمهوری اسلامی ایران..

فراخوان ملی به مناسبت 22 زجر ...یک دشمن واحد. یک جبهه واحد .هموطنان که در سویس به سر می برید..تاریخ 11.2.2012. ساعت 1 بعد از ظهر روز شنبه در برن حضور بهم رسانیم تا مشت محکمی باشد بر دهان طرفداارن جمهوری اسلامی ملایان ....زنده باد ازادی مرگ بر دیکتاتور ...مرگ بر اصل ولایت وقیح اخوند......

بانیان نسل سوخته ..لعنت بر شما و خانواده شما که ایران را به ویرانه تبدیل کردید....

نه...نه...نه...به جمهوری اسلامی ایران....


سرنگونی رژیم بجای تحریم انتخابات ... اینست هدف اصلی ... متحد شویم تا سرنگون کنیم....
در تظاهرات علیه جمهوری ضد ایرانی اسلامی در هر شهری که هستید شرکت کنید
شنبه 11 فوریه 2012 برابر با 22 بهمن ...در لس انجلس برابر ساختمان فدرال 3 تا 6
در واشنگتن برابر دفتر حفاظت ... از ساعت 2 تا 5 بعد از ظهر
در لندن روبروی سفارت اشغالی ایران در کنزینگتون از ساعت 2 تا 5
در بن روبروی سفارات اشغالی ایران . از ساعت 2 تا 5 
.از اطلاعیه دو هفته قبل برای اگهی دوستانیکه هنوز میگویند چرا شنبه !!.
11.2.2012 تظاهرات بر علیه رزیم دیکتاتور جمهوری اسلامی ایران در سویس در شهر برن ..
از ساعت 2 تا 4 بعد از ظهر...کامران امیر بختیار

جنایات جمهوری اسلامی ایران...

جوان 20ساله اهوازي، زير شكنجه جان داد

ناصر آلبوشوکه درفشان جوان 20 ساله عرب اه...وازی پس از شکنجه در بازداشتگاه اداره اطلاعات اهواز جان سپرد.

فعالان حقوق بشر از اهواز گزارش دادند که ناصر آلبوشوکه درفشان روز پنج شنبه 26 ژانویه 2012 در بازار نادری اهواز دستگیر شده بود. درفشان پس از انتقال به بازداشتگاه وزارت اطلاعات دراین شهر در روز دوشنبه 30 ژانویه 2012 زیر شکنجه جان سپرد.
خانواده ناصر آلبوشوکه درفشان فرزند نعیم پس از دریافت جنازه فرزنداشان آثار شکنجه را بر روی جسد او یافته اند. تیرگی گردن و آثار ضربات بر روی کمر و دنده ها و خفگی بر جنازه این جوان دیده شده است.پیش از این نیز یک فعال حقوق بشر اهوازی به نام رضا مغامسی در بازداشتگاه اداره اطلاعات دزفول و در تاریخ 27.3.2011 نیز زیر شکنجه کشته شده بود.
خانواده درفشان در گفتگو با فعالان حقوق بشر می گویند که ناصر هیچ گونه فعالیت سیاسی نداشته است.
تلاش های خانواده درفشان برای کشف علت دستگیری و سپس مرگ او زیر شکنجه به نتیجه ای نرسیده است.


http://ajancirankhabar.com/index.php/news/khabar/iran/8203-20-year-old-young-ahvaz-died-under-tortureMehr anzeigen
Von: Freedom Messenger - Ghasedane Azad

شکنجه های روحی....

ماموران اطلاعات سپاه پاسداران یکی از کارکنان بی‌بی‌سی فارسی را به صورت چت اینترنتی مورد بازجویی قرار دادند. خواهر این فرد قبلا از سوی همین نیروها بازداشت شده و تحت فشار برای اعترافات تلویزیونی بوده است.

ماموران سپاه به کارمند بی‌بی‌سی گفته‌اند که اگر حاضر به پاسخ‌گویی به سوالات آن‌ها نشود، خواهرش را آزاد نمی‌کنند.

به گزارش تارنمای ندای سبز آزادی، کارمند بی‌بی‌سی حدود ۴۰ دقیقه مورد بازجویی قرار گرفته و سپس خواهرش آزاد شده است. خواهر وی پس از آزادی گفته که در زندان مجبور شده مقابل دوربین سخنان دروغینی درباره بی‌بی‌سی بگوید.

وی همچنین گفته ماموران سپاه او را قبل از آزادی به سلول مرضیه رسولی، خبرنگار اخیرا بازداشت‌شده برده‌اند تا خانم رسولی را به اعتراف به داشتن رابطه با بی‌بی‌سی فارسی تشویق کند.

صادق صبا مدیر بخش فارسی بی‌بی‌سی در گفت و گو با دویچه‌وله ضمن تایید این خبر گفت: «در ماه‌های اخیر حکومت ایران فشار بسیار زیادی را بر بعضی از اعضای خانواده‌‌های برخی کارمندان ما در ایران وارد کرده و در مواردی پاسپورت‌هایشان توقیف شده و در مواردی آن‌ها را بازجویی کرده‌اند. در روزهای اخیر هم یکی از اعضای خانواده یکی از اعضای بخش ما را در ایران بازداشت کردند و سعی کردند از طریق او کارمند ما را تحت فشار قرار دهند».

وی این اقدام را بر خلاف تمام مقررات بین‌المللی دانست و گفت بی‌بی‌سی این اقدام را محکوم می‌کند.

بشنوید: گفت و گو با صادق صبا

آقای صبا در پاسخ به این پرسش دویچه‌وله که آیا خبرنگار بی‌بی‌سی قبل از رفتن به این جلسه بازجویی اینترنتی، مدیران بی‌بی‌‌سی را در جریان گذاشته یا خیر گفت: «سیاست کلی بی‌بی‌سی همیشه این است که امنیت خبرنگاران و رفاه آنان در درجه اول اهمیت قرار دارد اگر خبرنگاری در هرجای دنیا در یک موقعیتی قرار بگیرد که تحت فشار مجبور شود با کسی صحبت کند ما به عنوان یک سیاست کلی می‌گوییم که شما می‌توانید این کار را انجام دهید چون بی‌بی‌سی یک تشکیلات شفاف است و چیزی برای پنهان کردن ندارد».

وی درباره اقدام قانونی در این باره و احتمال شکایت بی‌بی‌سی تاکید کرد که این رسانه در هر شرایطی خود را موظف می‌داند که از کارمندان وخبرنگاران خود حمایت کند. آقای صبا ادامه داد: «ما در این مورد با وکلای بی‌بی‌سی صحبت می‌کنیم ببینیم واقعا چه کارهایی در داخل ایران و یا احیانا در خارج ایران می‌توانیم انجام دهیم که این نوع کارها را محکوم کنیم. ما به طور قطع تمام راه‌ها را بررسی می‌کنیم که حکومت ایران نتواند این کارها را ادامه دهد».

صادق صبا تاکید کرد که این اقدام چیزی نیست که تنها علیه بی‌بی‌سی باشد بلکه علیه خبرنگاری آزاد است و همه باید در قبال آن موضع بگیرند. وی گفت: «ما با سازمان‌های بین‌المللی و حقوق بشری تماس می‌گیریم و از آن‌ها می‌خواهیم این اقدام را محکوم کنند و تلاش همه‌جانبه‌ای صورت بگیرد تا انسان‌های بیگناه مجبور نباشند تاوان همکاری اعضای خانواده‌شان با یک رسانه خارجی را در ایران پس بدهند، بدون اینکه نقشی در این قضیه داشته باشند».

مدیر بخش فارسی بی‌بی‌سی ضمن محکوم کردن این اقدام حکومت ایران تاکید کرد که بی‌بی‌سی همچنان به کار حرفه‌ای بی‌طرفانه خود ادامه خواهد داد.

پرستو دوکوهکی، سهام‌الدین بورقانی و مرضیه رسولی خبرنگارانی هستند که اخیرا بازداشت شده و گفته می‌شود تحت فشار برای اعترافات دروغین علیه کارمندان بی‌بی‌سی هستند.

فشار بر خانواده‌ها از ماه‌ها پیش آغاز شد

این اولین بار نیست که خانواده‌های کارمندان بی‌بی‌سی فارسی در ایران تحت فشار و تهدید قرا میگیرند. پاییز امسال پس از پخش مستندی از زندگی آیت‌الله خامنه‌ای در تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی و بازداشت شش مستندساز به اتهام همکاری با این رسانه، تعدادی از خانواده‌های کارمندان این رسانه در ایران، مورد تهدید و ارعاب قرار گرفتند.

مدیر سرویس جهانی بی‌بی‌سی در مطلبی که در همان زمان در وبلاگ سردبیران بی‌بی‌سی منتشر شد، تحت فشار گذاشتن خانواده‌های کارمندان این رسانه در ایران را محکوم کرد.

"پیتر هاروکس" در مطلب خود نوشت: «ماموران دولت ایران، در ماه های اخیر به بازداشت، بازجویی و ارعاب خویشاوندان کارکنان ایرانی بی بی سی دست زده‌اند و مطلع شده‌ایم که با خویشاوندان و دوستان ۱۰ تن از کارکنان ما در ایران چنین برخوردی صورت گرفته است».

وی سپس با ذکر مواردی از این تهدیدها، از طرف بی بی سی از دولت ایران خواست تا از اقدامات ماموران خود در این زمینه تبری جوید. مدیر سرویس جهانی بی‌بی‌سی همچنین از دولت بریتانیا و سایر کشورهای جهان درخواست کرد که به هرگونه اقدام لازمی دست بزنند تا مانع اقدامات دولت ایران در راستای تضعیف رسانه‌های آزاد شوند.

سازمان گزارشگران بدون مرز نیز در تاریخ ۱۳ مهر ۱۳۹۰ ضمن بازنشر سخنان مدیر سرویس جهانی بی‌بی‌سی در وبسایت خود نوشت: «این نخستین بار نیست که رژیم ایران خانواده‌های روزنامه‌نگاران تبعیدی را برای تحمیل خواست‌های خود بر رسانه‌های خارج از کشور به گروگان می‌گیرد. تنها از سال ١٣٨٤ تا امروز گزارش‌گران بدون مرز بیش از پنجاه مورد تهدید، بازداشت و ارعاب خانواده‌های روزنامه‌نگاران تبعیدی را بازشماری کرده است. بیش از دویست روزنامه‌نگار و وب‌نگار در پی سرکوب اعتراضات مردم به انتخاب مجدد محمود احمدی نژاد مجبور به ترک ایران شده‌اند. این موج خروج همچنان ادامه دارد، بسیاری از روزنامه‌نگاران تبعیدی هم‌اکنون با رسانه‌های مستقل در خارج از کشور همکار می‌کنند، برخی از آن‌ها و خانواده‌ها‌شان از سوی نهادهای امنیتی رژیم تحت فشار و تهدید قرار گرفته‌اند».

مرگ بر حکومت زور و دروغ...

۳۲ ساله میخوان انقلاب را صادر کنند، هنوز نمیخوان باور کنند که حتی مردم خودشون هم این جنس بنجول را نمیخوان چه برسه به کشورهای دیگه!!!!!!!

چهارشنبه، بهمن ۱۲، ۱۳۹۰

مرگ بر این بی مرامان غیر انسانی...قوم غارت و ذلت..قوم کثیف و نامردان..


..یاران منشینید خموش ایران در سایه دار است زیر ساتور تبهکاران است منشینید خموش.... میگفتیم عربها سوسمار خورند .. تا شکمشان سیر باشد کاری نمیکنندو.... بهار عربی نشان داد که چقدر در اشتباه بودیم .. فقط مذهب باید کاتالیزور ما مسلمانها در قیام... باشد؟ و حالا که فهمیدیم بهشت دروغی بیش نیست ترس مرگ ما را گرفته وتپیدیم در خانه هایمان ؟فقط مذهب داشتیم ؟ غرور نداشتیم؟ ازادی نمیخواستیم ونمیخواهیم ؟ دموکراسی.. رفاه .. نان.. ایران ....هیچ کدام اینها ارزش زندان.شکنجه و کشته شدن ندارند؟... فقط وعده بهشت میخواهیم؟!!! مگر ندیدید در فرانسه و امریکا و خیلی از کشورهای دیگر برای بدست اوردن ازادی چه کردند و میکنند ؟.....
یاران. موسوی ویارانش هنوز اصلاح طلبند انها بدنبال یک دموکراسی تمام عیار نیستند انها میخواهند ازادی را از دل شریعت دراورند برای همین هم سالی یکبار میخواهند تجمع راه بیاندازند موسوی اگر میخواست میتوانست روز 25 خرداد تکلیف را یکسره کنداما.....سگ زرد برادر شغال است... ماایرانیان از همه قشر و همه صنف باید همه روزه تجمع راه بیاندازیم در همه شهرها در مکانهایی مشخص و وقتی تعداد ما به اندازه کافی رسید دیگر نرویم و تا لحظه پیروزی در خیابان بمانیم ما پیروزم...و ما هم در خارج از ایران تمام سعی و تلاش خود را برای ازادی ایران بکار می بریم ...مرگ بر حکومت ملایان...مرگ بر جمهوری اسلامی....کامران امی بختیار...

شلیک تو خالی رهبر بطرف مردم .....منتطر فرصت


دیروز یادتان رفت در باره نماز جمعه آیند...ه آقای خامنه ای بنویسید که همه میدانند ایشان دوباره می آید که در باره فتوحات دهه فجر صحبت کند و آن را وصل کند به جنبش های آزادیخواهی منطقه که فعلا بدجوری بشار اسد را در تله انداخته است. چنان در تله، که باید منتظر اقدام ارتش سوریه برای کنار گذاشتن او در آینده نزدیک بود. کاری که در مصر شد و بدنبال آن، انتخاباتی که سلفی ها و سنی ها قدرت را در سوریه هم بدست خواهند گرفت و در کنار مصر، جبهه علیه جمهوری اسلامی را تقویت خواهند کرد!
البته آقای خامنه ای اینها را روز جمعه نخواهد گفت، چون اگر اینها را بگوید آنوقت قبول کرده که حق با سردار علائی و پیش و بیش از او با میرحسین موسوی است که گفته بودند، سیاست خارجی که سکانش در اختیار آقای خامنه ای است باید تغییر کند. 
آقای خامنه ای، یکبار دیگر از دست پخت خود "احمدی نژاد" دفاع خواهد کرد. البته با کمی احتیاط و کمی هم مشروط! 
بدنبال آن، بر طبل غرب ستیزی خواهد کوبید، که این دیگر خنده دار شده است. برای نان شب هم به غرب محتاج اند و برای فروش نفت هم ذلیل آنها هستند، اما حرفش را می زنند. پُز ضد غربی، با جیب خالی از دلار نفتی! 
ایشان خودش هم میداند که این روزها، نه تنها در مجلس و در میان باصطلاح اصولگرایان، بلکه در بیت آقا هم میدانند که احمدی نژاد در 6 ماه گذشته خیلی خوب بازی را پیش برده و آقا را گذاشته جلوی مردم تا هر چه فحش و ناسزاست حواله او کنند. همزمان، به گونه ای عمل کرده که بتدریج بعنوان ضامن بهبود مناسبات با امریکا و مخالفت با تحریم و حمله وارد میدان شود. آقا، تازه یادش افتاده که احمدی نژاد سینه مادرش را در کودکی گاز گرفته! 
اخباری که از جلسه هیات دولت و کمیته دولت با خامنه ای پس از بازگشت شتابزده از مشهد به تهران پخش شد، از طریق شبکه احمدی نژاد به بیرون درز داده شد. نه آقای خامنه ای میتواند این اخبار را تکذیب کند و نه می تواند بگوید چرا منتشر شده و دستور تعقیب منبع پخش خبر را بدهد. یگانه کاری که می تواند بکند قطع ملاقات و مذاکره با احمدی نژاد است که اتفاقا خود احمدی نژاد هم همین را می خواهد، زیرا وقتی ارتباط با رهبر قطع باشد، او می تواند به عنوان بالاترین مقام اجرائی کشور هر کاری که دلش می خواهد بکند. از جمله فرستادن اعضای پنهان باند خودش به مجلس. مصباح یزدی را هم می داند که علیرغم حرف های ظاهری که می زند با اوست زیرا صدر مافیائی است که احمدی نژاد در آنست!Mehr anzeigen
Gefällt mirGefällt mir nicht mehr · · Teilen · vor etwa einer Stunde · 
Kourosh Bozorg gefällt das. 
دیروز یادتان رفت در باره نماز جمعه آیند...ه آقای خامنه ای بنویسید که همه میدانند ایشان دوباره می آید که در باره فتوحات دهه فجر صحبت کند و آن را وصل کند به جنبش های آزادیخواهی منطقه که فعلا بدجوری بشار اسد را در تله انداخته است. چنان در تله، که باید منتظر اقدام ارتش سوریه برای کنار گذاشتن او در آینده نزدیک بود. کاری که در مصر شد و بدنبال آن، انتخاباتی که سلفی ها و سنی ها قدرت را در سوریه هم بدست خواهند گرفت و در کنار مصر، جبهه علیه جمهوری اسلامی را تقویت خواهند کرد!
البته آقای خامنه ای اینها را روز جمعه نخواهد گفت، چون اگر اینها را بگوید آنوقت قبول کرده که حق با سردار علائی و پیش و بیش از او با میرحسین موسوی است که گفته بودند، سیاست خارجی که سکانش در اختیار آقای خامنه ای است باید تغییر کند. 
آقای خامنه ای، یکبار دیگر از دست پخت خود "احمدی نژاد" دفاع خواهد کرد. البته با کمی احتیاط و کمی هم مشروط! 
بدنبال آن، بر طبل غرب ستیزی خواهد کوبید، که این دیگر خنده دار شده است. برای نان شب هم به غرب محتاج اند و برای فروش نفت هم ذلیل آنها هستند، اما حرفش را می زنند. پُز ضد غربی، با جیب خالی از دلار نفتی! 
ایشان خودش هم میداند که این روزها، نه تنها در مجلس و در میان باصطلاح اصولگرایان، بلکه در بیت آقا هم میدانند که احمدی نژاد در 6 ماه گذشته خیلی خوب بازی را پیش برده و آقا را گذاشته جلوی مردم تا هر چه فحش و ناسزاست حواله او کنند. همزمان، به گونه ای عمل کرده که بتدریج بعنوان ضامن بهبود مناسبات با امریکا و مخالفت با تحریم و حمله وارد میدان شود. آقا، تازه یادش افتاده که احمدی نژاد سینه مادرش را در کودکی گاز گرفته! 
اخباری که از جلسه هیات دولت و کمیته دولت با خامنه ای پس از بازگشت شتابزده از مشهد به تهران پخش شد، از طریق شبکه احمدی نژاد به بیرون درز داده شد. نه آقای خامنه ای میتواند این اخبار را تکذیب کند و نه می تواند بگوید چرا منتشر شده و دستور تعقیب منبع پخش خبر را بدهد. یگانه کاری که می تواند بکند قطع ملاقات و مذاکره با احمدی نژاد است که اتفاقا خود احمدی نژاد هم همین را می خواهد، زیرا وقتی ارتباط با رهبر قطع باشد، او می تواند به عنوان بالاترین مقام اجرائی کشور هر کاری که دلش می خواهد بکند. از جمله فرستادن اعضای پنهان باند خودش به مجلس. مصباح یزدی را هم می داند که علیرغم حرف های ظاهری که می زند با اوست زیرا صدر مافیائی است که احمدی نژاد در آنست!Mehr anzeigen
Gefällt mirGefällt mir nicht mehr · · Teilen · vor etwa einer Stunde · 
Kourosh Bozorg gefällt das. 


بشار اسد در آستانه سرنگونی!,در بهمن ماه، نوبتی هم باشد نوبت علی خامنه‌ای‌ست

Image and video hosting by TinyPic
 نوبتی هم باشد نوبت علی خامنه‌ای‌ست 

خبرها حاکی از سرنگونی قریب‌الوقوع بشار اسد، است. مخالفان بشار اسد، میانجی‌گری روسیه را مبنی بر تشکیل جلسه‌ای با حضور طرفین دعوا در مسکو، نپذیرفتند (خبری بسیار با اهمیت) و اعلام کردند که برکناری اسد از شروط مذاکره می‌باشد، که نشانه‌ی مواضع قدرتمند مخالفان حکومت سوریه، در شرایط حاضر است. حساسیت این موضع گیری از آنجا ناشی می‌شود که بخش مهمی از ارتش به مخالفان پیوسته‌اند و جنگ را به پشت دروازه‌های دمشق کشانده‌اند! از سوی دیگر فشار کشورهای غربی به شورای امنیت برای تصویب قطعنامه جدید، نیز حکایت از شرایط بسیار بدِ مردم در مواجهه با سرکوب نیروهای دولتی است. مدت‌ها است که با مو به مو اجرا شدن سیاست‌های سرکوب جمهوری اسلامی - چه در طراحی، چه در تجهیز و چه در عملیات - در سوریه، بوی الرحمان‌ بشار به مشام می‌رسد. او که در کشتار مردم‌اش از هیچ کوتاهی دریغ نکرده، بالاخره دارد به تور مردم ستمدیده و ظلم چشیده‌ی و نظامیان همسو با ملت سوریه می‌افتد
با سرنگونی بشار اسد، زنجیره‌ای که با حلقه‌های دیکتاتوری در منطقه‌ی خاورمیانه و حومه بافته می‌شود، دارد به تکمیل‌شدن اش نزدیک می‌گردد. به نظر می‌رسد، خودکامه ی خودمان در ایران، یعنی علی خامنه‌ای به جلوی صفِ آنها‌یی که در انتظار سقوط هستند، رانده شده است. علی خامنه‌ای کسی‌که فرصت‌های بسیاری داشت تا ضمن اعتراف به اشتباهات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و ظلم و ستمی که در دوران ۲۳ ساله حکومتش، بر مردم روا داشته، زمینه تغییرات در قانون اساسی را فراهم و قدرت را به گروهی خوشنام و کارآمد، واگذار کند و با نامی خیلی بهتر از این‌ای که یدک می کشد، خود را بازنشسته نماید، اما فرصت‌ها را تا کنون سوزانده و خود را به بدنام ترین مرد تاریخ ایران مبدل ساخته است: با توجه به روزهای حساس پیش روی مردم ایران در بهمن و اسفندماه جاری، نوبتی هم باشد نوبت رهبر جمهوری اسلامی‌ست! باید همت کرد و کار را یکسره نمود، 

همه ی عمر در خون و دروغ رقصیدیم


Image and video hosting by TinyPic
واژه ای که از همه ی واژه ها بیشتر دیدیم و شنیدیم انقلاب بود . تلویریون را که روشن میکردیم صحبت از انقلاب بود به خیابان که میرفتیم ناخوداگاه گذارمان به انقلاب می افتاد. در مدرسه هم موضوع انشاء انقلاب بود . واژه ی جالبی است انقلاب!
من و تو هنوز هم که هنوز هست انقلابی هستیم و به دنبال یک فرشته میگردیم که بیاید و ما را از دست دیو نجات دهد
یادت هست ؟ نسل ما همه ی عمرش را مشغول ورق زدن کتابهای سفید بود . ما برای مردن و کشته شدن الگو داشتیم
یاد گرفتیم که خیلی از کارها را اگر انجام دهیم ،گناه کردیم و از صبح تا شب در همان دوران کودکی به این فکر میکردیم که
چگونه از زیر بار این همه گناه شانه خالی کنیم!
امام آمد ! همه چیز از این دوکلمه شروع شد . امام آن موقع آمد، زمانی که من و تو متولد نشده بودیم و از همه چیز بی خبر بودیم و دستمان از دنیا کوتاه بود . حتی به استقبالش هم در فرودگاه مهر آباد نرفته بودیم . اما او آمده بود وهر کاری که خواست انجام داد و روزی که از این دنیا رفت ناراحت شدیم زیراکه تلوزیون سیاه و سفید خانه، کارتون مورد علاقه ی ما را پخش نمیکرد ولی بقیه زیاد ناراحت نبودند ، امتحانات لغو شده بود و یک هفته همه چیز تعطیل بود!
اما یادگاری های امام ومیراث شوم او تمام شدنی نیست و به قیمت تمام زندگی ما تمام شد.
ما کتابهایی را میخواندیم و امتحان میدادیم که نیم ساعت پس از اتمام جلسه ی امتحان تمام محتویات آن را از حافظه ی خود پاک میکردیم ولی یک چیز را بخوبی یاد گرفتیم و آن سرگردانی در مفهوم شناخت از ماهیت خودمان بود.ما یاد گرفتیم که آزادی و دموکراسی را تنها میتوان از پشت نِقاب دین و تَشَیُع نِظاره کرد ولی هر چه گشتیم به جای آزادی و دموکراسی توهین و تحقیر و تقلب و زندان و شلاق نصیبمان میشد. 
ما دچار نگرش بدبینانه به اطرافیانمان و خشونت تحمیلی از طرف حاکمیت شدیم و یاد گرفتیم که کاری را بدون بد و بیراه گفتن و داد و فریاد نمیشود انجام داد.
ما برای لباس پوشیدن خندیدن و موسیقی گوش کردن هم یاد گرفتیم که گناهکار باشیم و هَنجار شکن باشیم 
برای زندگی کردن و دوست داشتن مجبور شدیم که دروغ بگوییم و به جای زندگی در واقعیتها ، مدام در خیالات خود برقصیم
قربانی خشونت شدیم و دیدیم که کودکان را هم میشود از چوبه های دار آویزان کرد و عجبا مردمی را هم دیدیم که برای حلق آویز شدن یک کودک در ساعت ۴ صبح صلوات میفرستند و هورا میکشند.
همه ی عمر میدانستیم که در لجن زار حاکمیت اسلامی فرو میرویم، ولی دستهایمان را به هم نمیدادیم چون به ما یاد داده بوده اند که تنها و تنها باید دروغ بگوییم و به هم خیانت کنیم. درست است ما مردمی هستیم که یک روز در میدان کاج چاقو خوردن و جان دادن یک هموطن را به تماشا مبنشینیم و یک روز در همان میدان بر علیه خودکامگی و استبداد ، صحنه های استقامت و ایثار را می آفرینیم .آن لحظه تحقیر نشدیم و به یکدیگر به چشم بدبینی نگاه نکردیم ،به دنبال انتقام نبودیم و از ریختن خون و انتقام جویی سخن نمیگفتیم . زیرا که دریافته بودیم که محصول انتقام و انتقام جویی و پاشیدن بذر نفرت ،همان خواهد بود که در سال۵۷ عاید پدران و مادرانمان شده بود.
هر سال که ۱۲ بهمن فرا میرسد بوی مرگ و تباهی و اعدام و قبرستان هم با امام می آید
فردا امام می آید. به حرمت خون شهیدانمان باید کاری کنیم که امسال سال آخری باشد که امام می آید
و یک بار برای همیشه باید به این دور انتقام جویی و خشونت و دروغ پایان دهیم
همه ی عمر در خون و دروغ رقصیدیم ودر این میان بهترین فرزندان این مرزوبوم در زندانها جوانیشان را فدا کردند و یا جانشان را در طناب خودکامگی و جهالت این رژیم از دست دادند و ثروت های ملی این سرزمین توسط سرداران سپاه و دزدان بیت رهبری به یغما رفته و میرود. بار دیگر لازم است که دستهایمان را به هم دهیم و ثابت کنیم که نسل ما اگر چه سوخت و خاکستر شد اما در ادامه ی کوشش و همت کسانی که بیش از صد سال در راه دموکراسی و آزادی این سرزمین جان داده اند و تلاش کرده اند، در قُله های تاریخ این مرزو بوم ، پرچم آزادی و دموکراسی را به احتزاز در خواهد آورد. .
شاید فرصت ما برای با هم بودن بار دیگر فرا رسیده است و اینبار شرکت در یک تحریم فعال در آستانه ی انتصابات مجلس حاکمیت باشد . از ۲۵ بهمن تا روزآزادی !
زنده باد ایران 
پیروز باد مبارزات بدور از خشونت ملت ایران

خلاصی از.... نظام ملایان قاتل..

خلاصی از همه چیز:از تبعیض،از جهل و خرافه ،نابرابری حجاب،ازمذهب،استثمار،استبداد،از قوم پرستی،ناسیونالیسم و نژادپرستی و.../ متشکل کردن مبارزات جوانان در برابر جمهوری اسلامی و بر علیه سیستم استبدادی،مذهبی،استثماری، علیه تبعیض و تابرابری و علیه اعدام و رسیدن به جامعه ای آراد،برابر،مرفه و شاد برای همگان

اخبار حقوق بشر....

اخبار مربوط به حقوق بشر همچنان وخیم است.
هفته گذشته رژیم ایران در ادامه کشتار وحشیانه اش چند نفر دیگر را اعدام کرد. با سرعتی معادل هر چهار ساعت یک نفر.
... در اخبار دیگر مربوط به حقوق بشر رژیم ایران قدم های بیشتری در جهت سرکوب اقلیتهای مذهبی, روزنامه نگاران و زنان برداشت.از دیگر موضوعات شایان ذکر رشد سریع خودکشی در داخل ایران, و همچنین گزارشات مربوط به تجاوزات جنسی در درون زندان های رژیم.
اخبار مربوط به رژیم
حکومت ایران در ادامه مسیر انزوا, با تحریمهای بیشترو خطر بیرون کشیدن شرکت های تجاری بیشتراز قراردادهای ایران رو برو شد.
حکومت ایران سعی میکند ازقدرت نفوذش در تنگه هرمز به عنوان وسیله ای برای چانه زنی استفاده کند.
حکومت ایران در حالی که با فشارهای فزاینده بین المللی روبروست در داخل سرکوب را ادامه میدهد و در سوریه به دولت بشار اسد کمک میکند تا جنبش مردم را سرکوب کند.
در این هفته تظاهر کنندگان سوری در اعتراض به حکومت ایران عکسهای احمدی نژاد و خامنه ای را به اتش کشیدند.
نظارت بر زندانیهای سیاسی
رفتار غیر عادلانه با زندانیان سیاسی همچنان ادامه دارد. در زندان گوهردشت زندانیان سیاسی از غذا و دیگر امکانت اساسی محروم ماندند. حسین رونقی وبلاگ نویس و مخالف سیاسی پس از یک اعتصاب غذا به بیمارستان منتقل شد و در حالی که در شرایت بحرانی بسر میبرد دو باره به زندان برگرداننده شد.
فعال سیاسی برجسته اقای دکتر محمد ملکی دو باره به زندان احظار شد. دکتر ملکی قبلاَ در چند ین نوبت برای دوره های طولانی زندان را پشت سر گذاشته است.
بر اساس اخبار دریافت شده افشین بایمانی و علی افشار دو زندانی سیاسی دیگر هستند که این هفته توسط حکومت برای بدست اوردن اطلاعات تحت شکنجه قرار گرفتند